Verzending en retourneren

VERZENDING EN LEVERING

BYSISI streeft ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk aan u te leveren. Dit is altijd tussen de 1 tot 3 werkdagen. Afhankelijk van de producten die u heeft besteld kan het voorkomen dat er een product niet op voorraad is en hierdoor een langere leveringstermijn heeft. Wij zullen u in dit geval hier ten allen tijde van op de hoogte stellen.

Ophalen op afspraak is mogelijk, maak hiervoor een afspraak via whatsapp op +31638508017
 


RETOURNEREN

U kunt uw bestelling altijd binnen 14 dagen na aankoop aan ons retourneren.

Als een product niet aan uw verwachtingen voldoen en u deze wilt retourneren, dan dient u het product met alle geleverde toebehoren en in originele en goede staat aan ons te retourneren. U retourneert uw artikel op eigen kosten in de originele verpakking U kunt mailen naar bysiscarfs@gmail.com om uw retour aan te melden. Vermeld hierbij uw ordernummer en eventuele reden van retourneren.

Wanneer u uw retourzending hebt geretourneerd, bewaar dan ALTIJD uw Track en Trace totdat uw retour bij ons is verwerkt. Indien uw retour in goede orde is ontvangen, krijgt u het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) binnen 14 werkdagen na ontvangst teruggestort op uw rekening waarmee betaald is.

Retouradres:
BYSISI
Brasemstraat 110
3525TB, Utrecht
Nederland

 

Wilt u liever zelf uw retourzending komen brengen op het retouradres? Dan kunt u ons een bericht sturen via WhatsApp +31638508017 op een afspraak te maken.