Algemene voorwaarden

Alle prijzen op de BYSISI webshop zijn vermeld in euro’s en inclusief BTW. Echter zijn de verzendkosten niet bij de prijzen inbegrepen.
 

BESTELLING & BETALING
Momenteel kunt u op de volgende manieren uw betaling verrichten:

  • IDEAL;
  • Bancontact;
  • Visa;
  • Klarna;
  • Mastercard;
  • American Express;
  • Paypal;
  • Maestro

 
De bestelling wordt pas na de ontvangst van de betaling verwerkt en klaargemaakt. 


SALE 

BYSISI past geen kortingen toe op bestellingen die reeds zijn geplaatst alvorens de sale begon. 


LEVERING EN VERZENDING

BYSISI streeft ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk aan u te leveren. Dit is altijd tussen de 1 tot 3 werkdagen. Afhankelijk van de producten die u heeft besteld kan het voorkomen dat er een product niet op voorraad is en hierdoor een langere leveringstermijn heeft. Wij zullen u in dit geval hier ten allen tijde van op de hoogte stellen.

Ophalen op afspraak is mogelijk, maak hiervoor een afspraak via whatsapp op +31638508017
 


RETOURNEREN

U kunt uw bestelling altijd binnen 14 dagen na aankoop aan ons retourneren. Dit betreft niet de artikelen die zijn afgeprijsd. 

Als een product niet aan uw verwachtingen voldoen en u deze wilt retourneren, dan dient u het product met alle geleverde toebehoren en in originele en goede staat aan ons te retourneren. U retourneert uw artikel op eigen kosten in de originele verpakking U kunt mailen naar bysiscarfs@gmail.com om uw retour aan te melden. Vermeld hierbij uw ordernummer en eventuele reden van retourneren.

Wanneer u uw retourzending hebt geretourneerd, bewaar dan ALTIJD uw Track en Trace totdat uw retour bij ons is verwerkt. Indien uw retour in goede orde is ontvangen, krijgt u het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) binnen 14 werkdagen na ontvangst teruggestort op uw rekening waarmee betaald is.

 

Retouradres:
BYSISI
Brasemstraat 110
3525TB, Utrecht
Nederland

 

Wilt u liever zelf uw retourzending komen brengen op het retouradres? Dan kunt u ons een bericht sturen via WhatsApp +31638508017 op een afspraak te maken.

 

ANNULEREN

Wenst u uw bestelling te annuleren dan verzoeken wij u z.s.m. een e-mail te sturen aan bysiscarfs@gmail.com. Vermeld hierbij duidelijk uw naam en ordernummer. Uw annulering zal per e-mail aan u bevestigd worden.

Retouradres:
BYSISI
Brasemstraat 110
3525TB, Utrecht
Nederland


KLACHTEN

Indien u niet tevreden bent over een geleverd product wanneer dit gebreken vertoont of beschadigd is, dan verzoeken wij u contact op te nemen met ons. We zullen dan samen naar een geschikte oplossing zoeken. Dit is mogelijk via de contactpagina of door te mailen door onderstaande emailadres. Vermeld hierbij uw ordernummer.

bysiscarfs@gmail.com